SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahmet Çolakbayrakdar şükür sofrasında

Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hafta sonu Mahzemin Mahallesinde geleneksel olarak düzenlenen ‘Yağmur ve Şükür Duası Programına’ katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 07:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 07:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Ahmet Çolakbayrakdar şükür sofrasında

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Hafta sonu kırsal mahallelerden biri olan Mahzemin’i ziyaret eden Kayseri'nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, geleneksel olarak düzenlenen ‘Yağmur ve Şükür Duası Programına’ iştirak etti. Burada vatandaşların ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Çolakbayrakdar, onlarla sohbet edip, hal-hatır sordu. Çocuklarla yakından ilgilenip, hoş sohbetlere imza atan Başkan Çolakbayrakdar, geleneksel olarak yapılan Yağmur Dualarının kabul olması temennisinde bulunarak; “İnşallah bu sene yapılacak olan hasatlar bereketli olur.

Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Böyle güzellikler içerisinde her zaman bir arada olmayı nasip eylesin. Bize düşen de farklı ihtiyaçları olan vatandaşlarımızı mutlu edebilecek çözümler üretmek ve kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın beklentilerini hızlıca karşılamaktır. Bölge sakinlerimize daha iyi hizmet sunmak için hizmetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz ve mahallelerimizin değerlerine değer katıyoruz. Bu topraklara layıkı ile hizmet vermek için çalışıyor, alın terlerinizi toprağa döküyorsunuz. Rabbim emeklerinizin karşılığını boşa çıkartmasın. Üreticilerimize ve çiftçimize desteğimizi artırarak, devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.