SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Kadınlardan deprem seferberliği

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı da öncelikle bölgedeki kadın ve çocukların ihtiyaçlarının tespitinde seferber olurken, depremden etkilenmeyen tüm illerde ana yüreği ile bir de proje başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2023 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2023 09:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
AK Kadınlardan deprem seferberliği

BURSA (İGFA) -  AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’in öncülüğünde başlatılan ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun’ Projesi ile  bölgeye “mutfak seti kampanyası” başlatıldı.

Asrın felaketinin yaşandığı ilk andan itibaren her kademesi ile sahada olan AK Parti, kadın kolları teşkilatları ile de özellikle kadın ve çocukların ihtiyaçlarını tespit ve temin için seferber oldu.

Çadır kentlerin kurulması ve kısa zamanda konteyner kentlere geçilecek olması, ihtiyaçları farklı bir noktaya taşıdı. AK Parti Bursa Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Emine Yavuz Gözgeç, yapılan saha çalışmalarında diğer ihtiyaçlarla birlikte bölgedeki ailelerin günlük yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için kadınların mutfak eşyaları temininde güçlük çektiklerini tespit ettiklerini belirtti. Gözgeç, “Bu doğrultuda Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı olarak Türkiye genelinde il ve ilçe teşkilatlarımızı kapsayan yeni bir kampanya başlattık. ‘Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun’ kampanyası kapsamında hazırlanan mutfak setleri, çadır veya konteyner kentlerde yaşayan depremzede vatandaşlara teslim edilecek” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.