SON DAKİKA
Hava Durumu

Anadolu Gençliği depremzedelerin yanında

Anadolu Gençlik Derneği depremzedeleri dualar ile andı. AGD Erkilet Lokali’nde düzenlenen Şehitler Gecesi programında deprem yardımlarına devam edilmesi gerektiği vurgulandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2023 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2023 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Anadolu Gençliği depremzedelerin yanında

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
AGD Erkilet Başkanı Mahmut Sami Durmaz yaptığı konuşmada depremdeki yardımların sürekliliğine işaret etti. Başkan Durmaz “Deprem bölgesinde ihtiyaçlar süreklilik arz ediyor. Dönem dönem bir ürüne olan ihtiyaç artıyor, derhal o ürün temin edilmesi gerekiyor. Bizde Kayseri şubemiz öncülüğünde gerçekleşen faaliyetlere destek sağlıyoruz. Son olarak şebeke suyunun kullanılmaması nedeniyle su stoklarının azalması nedeniyle KASKİ ile irtibata geçerek su tankerlerini bölgeye sevk ettik ve kurulumunu sağladık.  Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Bizlerde kardeşlerimizin ihtiyacını karşılamak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayır işlerinde de öncü ve lokomotif olacak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu. Düzenlenen Şehitler Gecesi hakkında da konuşan M. Sami Durmaz, “Geçtiğimiz günlerde vefatının 12. yılında derneğimizin kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı andık. Bu programda da Şeyh Ahmet Yasin’i, Ömer Muhtar’ı, Şeyh Şamil’i, Adnan Demirtürk’ü ve hayatını Allah yoluna harcayan önderleri hayırla yad ettik. Ardından depremde şehit düşenler için okuduğumuz hatimlerin duasını yaptık. Dün olduğu gibi bugün de hayırlı işlere imza atıyoruz. Bizler Erbakanca duruş sergilemeye devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Programda imam-hatip Mehmet Ekici ve Anadolu Gençlik Kayseri Şube Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı da konuşmalarını gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.