SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa İznik'te gençliğe yeni merkez

Bursa'da İznik Belediye Başkanlığı tarafından çalışmaları yürütülen 'Kütüphane ve Gençlik Merkezi' gençlerin hizmetine sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2022 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2022 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Bursa İznik'te gençliğe yeni merkez

BURSA (İGFA) - İznik'te Selçuk Mahallesi Kılıçaslan Caddesi üzerinde bulunan eski polis lojmanlarının bulunduğu alanda evlerinin yıkımın ardından kazı çalışmaları gerçekleştirildi. Bölgede yapılan kazı çalışmaların ardından Bursa Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylanan projeye  start verildi.

Gençlerin yaşam kalitesini arttırmak, onları ilgi alanları doğrultusunda yönlendirmek, ufuklarını genişletmek, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamak amacıyla kurulacak Gençlik Merkezi ve Kütüphane gençlerin buluşma noktası olacak.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta yaptığı açıklamada, “Kütüphane ve Gençlik Merkezi” projesinin Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulunda onaylandığını açıkladı. Başkan Usta, iİçerisinde kütüphane, kitap kafe ve çok amaçlı salonu bulunan projenin ilçenin tarihi dokusuna uygun olarak inşa edileceğini kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.