SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey 'Odak Noktası'nda (CANLI)

Son yerel seçimlerde CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday olan ve yeni dönem içinde Kılıçdaroğlu'nun şimdiden adaylığını ilan ettiği Mustafa Bozbey, hem yerel, hem de genel siyaseti Herkes Duysun TV ve İGF TV ortak yayında "Odak Noktası" programında değerlendiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey 'Odak Noktası'nda (CANLI)

BURSA (İGFA) – Önümüzdeki yıl gerçekleşecek yerel seçimlerde CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Nilüfer Belediyesi eski başkanı Mustafa Bozbey, İGF TV ve Herkes Duysun TV’nin ortak yayınında "Odak Noktası" programına konuk oldu.

Başkan adayı Bozbey, moderatörlüğünü Merve Özdemir Çevik’in yaptığı programda İGF Genel Başkanı ve Herkes Duysun Genel Yayın Yönetmeni Mesut Demir’in sorularını yanıtlıyor.

https://youtu.be/IkUhpLfUdxY

14 Mayıs'ta seçimlere gidilirken, gerçekler yerine soyut kavramların konuşulduğunu öne sürdü.

Mevcut iktidarın sorunlara çözüm bulamadığını belirten Bozbey, "Bırakın değişim olsun. Yeni iktidar bu sorunları çözsün" dedi. Seçmenlere Kılıçdaroğlu'ndan yana oy kullanmalarını isteyen Bozbey, "28 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanı'nın Kemal Kılıçdaroğlu'nun olacağına kesinlikle inanıyorum. Toplum 14 Mayıs'ta verdiği kararın haricinde bu arada çok şey gördü. Gerçek gibi anlatılanların montaj olduğunu gördü. Sandığa gidelim, değişimden yana oy kullanalım ve 28 Mayıs'tan sonra hayallerle değil, gerçekleri konuşalm" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.