SON DAKİKA
Hava Durumu

'Efeslim Kart' desteği bin 115 haneye ulaşıyor

Efes Selçuk Belediyesi’nin sosyal yaşam kartı Efeslim Kart ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan aylık destek bedeli 300 TL’den 500 TL’ye çıkarıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2023 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
'Efeslim Kart' desteği bin 115 haneye ulaşıyor

İZMİR (İGFA) - Efes Selçuk Belediyesi’nin, "Dar Gelirliye Destek", "Esnafa Can Suyu", "Çevreye Dost" ve "Eğitime Katkı" sloganlarıyla hayata geçirdiği Efeslim Kart Projesi kentsel dayanışmayı büyütmeye devam ediyor.

Kent adına önemli kazanımlarından biri sosyal dayanışmayı sağlamak olan Efeslim Kart ve İftar Kartı ile 3 yılda bin 155 haneye, 85 esnaf işyerinde kullanabilecekleri 2 milyon 446 bin 220 TL tutarında destek sağlandı.

Sağlanan destek ile ihtiyaç sahipleri gereksinimlerini karşılarken yerel ekonomiye de katkı sunuldu.

Efes Selçuk Belediyesi’nin kentte dayanışmayı güçlendirmek, kentlilik bilincini geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği Efeslim Kart Projesi ile ayrıca geri dönüştürülebilir atıklar toplanıyor, toplanan atıklardan elde edilen puanlarla eğitime katkı sunuluyor.

Efes Selçuk’un sosyal yaşam kartı Efeslim Kart, kent yaşamının çok yönlü katkı sunmaya devam ediyor. Efeslim Kart, kentlinin kentlisine sahip çıktığı, kentin değerlerinin güçlendiren bir proje olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların temel yaşamsal gereksinimlerini daha verimli bir şekilde karşılanmasının yanı sıra geri dönüşüme bilincine ve eğitime de katkı sunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.