SON DAKİKA
Hava Durumu

Emniyet'ten 'İnce dezenformasyona' 13 hesap tespiti!

Emniyet Genel Müdürlüğü, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında "provokatif paylaşımda bulunan ve dezenformasyon faaliyeti yürüten 13 hesabın tespit edildiğini" açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2023 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2023 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Emniyet'ten 'İnce dezenformasyona' 13 hesap tespiti!

ANKARA (İGFA) - Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Memleket Partisi Genel Başanı Muharrem İnce hakkında 9-10 Mayıs 2023 tarihlerinde bazı sosyal medya hesapları üzerinden sahte belge ve fotoğraflar paylaşılarak dezenformasyon faaliyetlerinin yürütüldüğünün anlaşıldığının altı çizildi.

Fotoğrafların “yurt dışı kökenli farklı sitelerden alınmış görüntüler” olduğu, belge ve dekontların ise “internet üzerinden farklı uygulamalar vasıtasıyla üzerinde oynanmış sahte içerikler olduğunun tespit edildiği”nin vurgulandığı açıklamada, “Bu kapsamda provokatif ve asılsız belgeleri sosyal medya üzerinden paylaşan, yayınlayan 13 hesap kullanıcısının tespiti yapılmış, bu hesaplar hakkında gerekli işlemlerin yapılması için ilgili birimlere gönderilmiştir. Konu hakkında çalışmalar hassasiyetle devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.