SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdoğan'dan sert tepki! Parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Economist dergisine tepki göstererek, "Küresel güçlerin operasyon aygıtı olan dergilerin kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine, millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Erdoğan'dan sert tepki! Parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz!

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Erdoğan, dergi kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine izin vermeyeceklerini açıkladı.

Ekonomist dergisinin kapağına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Küresel güçlerin operasyon aygıtı olan dergilerin kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine, millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"İşte sahada ve masada güçlü Türkiye'nin hikâyesi" diyerek yapılanları sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tarihi şanlı zaferlerle dolu bir devlet olarak uluslararası sistemde hak ettiğimiz yere geliyoruz. Küresel güçlerin operasyon aygıtı olan dergilerin kapaklarıyla iç siyasetimizin yönlendirilmesine, millî iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz. Türkiye Yüzyılı’yla inşallah tüm bu diplomatik başarıları zirveye taşıyacağız" paylaşımında bulundu.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1654371124824645636

Hatırlanacağı gibi, büyük puntolarla '2023'ün en önemli seçimi' manşeti yer alan kapakta, 'Erdoğan Gitmeli' ve 'Demokrasiyi Kurtarın' gibi ifadeler kullanılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.