SON DAKİKA
Hava Durumu

Kayseri Büyükşehir'de itfaiyecilere güvenlik eğitimi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda göreve yeni başlayan itfaiye personeline iş güvenliği eğitimi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2023 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2023 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Kayseri Büyükşehir'de itfaiyecilere güvenlik eğitimi

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimde iş güvenliği kurallarının en fazla lazım olduğu itfaiye teşkilatında göre alacak yeni itfaiye personeline İş Güvenliği Uzmanı Resul Oflaz tarafından eğitim semineri gerçekleştirildi. 

İŞ GÜVENLİĞİ BİLGİLERİ İLE MEVZUAT HAKKINDA BİLGİLENDİRME

İş Güvenliği Uzmanı Oflaz tarafından gerçekleştirilen eğitim seminerinde itfaiye personeline görev esnasında lazım olacak iş güvenliği kuralları ile iş güvenliği mevzuatı hakkında bilgiler aktarıldı. Soru-cevap şeklinde yapılan eğitim seminerinde göreve yeni başlayacak olan itfaiyeciler merak ettikleri veya bilmedikleri konularda yönelttikleri sorular ile bilgi edindiler.

TÜM CANLARI KURTARMAK İÇİN MÜCADELE EDEN BİRİM ‘İTFAİYE’

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın talimatıyla daha da güçlendirilen Büyükşehir İtfaiye Teşkilatı, 17 istasyon, 53 araç ve 295 personel ile yangın ve diğer olaylara daha etkili ve güvenli bir şekilde müdahale edebilirken, yangın ve doğal afetlerin yanı sıra, tehlikeye düşmüş tüm canlıların canlarını korumak ve kurtarmak için görevini başarıyla sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.