SON DAKİKA
Hava Durumu

Kayseri Melikgazi'de konut fırsatı

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 29 dönüşüm dairesinin 8 Şubat Çarşamba günü saat 15.00’de ihaleyle satışının yapılacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2023 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2023 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Kayseri Melikgazi'de konut fırsatı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Melikgazi Belediyesi olarak kentsel dönüşümde farklı projelerle öncü olmaya devam ettiklerini söyleye Başkan Dr. Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüm kapsamında Anbar ve Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapmış olduğumuz 29 dairemizi daha satışa sunuyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak çoğu belediyeye referans oluyor ve çok başarılı bir dönüşüm gerçekleştiriyoruz.

8 Şubat Çarşamba günü saat 15.00’de Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda dairelerimizin satış ihalesini yapacağız. 2+1 ve 3+1 olan çeşitli büyüklükteki dairelerimizi almak isteyen hemşehrilerimizi belediyemize bekleriz. Yatırım yapmak isteyen vatandaşlarımız bu fırsatı kaçırmasınlar. İnşallah ihalemizden alacağınız evinizde hemen hiç beklemeden oturabilirsiniz. Çevre düzenlemesi, yaya yolu ve otopark alanları bulunan konutlarımızda çocuklarımız için oyun parkları mevcuttur. Gelişmeye açık olan mahallelerimizde vatandaşlarımızın rahatı için hizmetlerimiz devam edecek. İhalelerden elde ettiğimiz gelir Melikgazili hemşehrilerimizin yaşam kalitesinin artmasına vesile oluyor. Dairelerimizi alan vatandaşlarımıza şimdiden yeni evlerinin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.