SON DAKİKA
Hava Durumu

Kıbrıs Şehidi İlyas Aydın'ın ismi Kocaeli Gölcük'te yaşatılacak

Kocaeli'de Gölcük Belediyesi tarafından Siretiye’de yapımı tamamlanan Kıbrıs Şehidi Komando Er İlyas Aydın Parkı’nı ile tadilatı tamamlanan eski okul binası Halk Eğitim Kurs Merkezi ve Sağlık Odası olarak hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2022 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2022 00:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Kıbrıs Şehidi İlyas Aydın'ın ismi Kocaeli Gölcük'te yaşatılacak

KOCAELİ (İGFA) -  Gölcük Belediyesi, ilçe genelinde vatandaşlarının ihtiyacını karşılayacak çalışmalara devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Siretiye’de, Gölcük Belediye Meclisi’nde oy birliği ile alınan kararla ismi verilen Kıbrıs Şehidi Komando Er İlyas Aydın Parkı’nın yapımı tamamlandı.

1974 Kıbrıs Barış Harekâtında Şehit olan, Siretiyeli kahraman asker Komando Er İlyas Aydın'ın ismi artık doğduğu yerdeki parkta yaşayacak. Vatandaşların kullanımına sunulan parkta; çocuk oyun alanları, açık hava spor aletleri, kamelyalar, banklar, dekoratif aydınlatmalar yer alıyor.

Çalışmalar kapsamında ayrıca; Gölcük Belediyesi tarafından, Sofular İlkokulu’ndan sonra, eski Siretiye İlkokulu binasında da esaslı tadilat ve tamirat yapıldı. Bina tamamlanan çalışmaların ardından, Halk Eğitim Kurs Merkezi ve sağlık odası olarak kullanılmaya başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.