SON DAKİKA
Hava Durumu

Kütahya Osmangazi'de dönüşüm zamanı

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Osmangazi Mahallesi’ndeki vatandaşlar için Bölücek Mahallesi’nde yapımına başlanan kentsel dönüşüm proje alanında incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Kütahya Osmangazi'de dönüşüm zamanı

KÜTAHYA (İGFA) - Ulaşımdan altyapıya kadar her alanda şehri geleceğe emin adımlarla götürecek projeleri hayata geçiren Kütahya Belediyesi, deprem kuşağında yer alan şehrin daha güvenli bir şehir haline gelmesi için kentsel dönüşüm projelerini ön planda tutarak çalışmalarını sürdürüyor. Osmangazi Mahallesi’ndeki vatandaşlar için Bölücek Mahallesi’nde yapımına başlanan TOKİ konutlarındaki inşaat çalışmalarında önemli aşama kaydedildi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 25 bloktan oluşan inşaattaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü ve yıl sonu itibariyle tamamlanacağını söyledi.

İnşaat çalışmaların geldiği aşamayla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Uzun zamandan beri dört gözle beklediğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarımızın Osmangazi Mahallemize yönelik olan Bölücek Mahallemiz sınırları içerisindeki toplu konut inşaatı devam ediyor. Yüklenici firma yetkililerinden aldığımız bilgiye göre 14 blokta kaba, 5’inde ince inşaat çalışmaları devam ederken 6 blokta da temel atma ve kalıp işleri devam ediyor. Toplam 25 bloktan oluşan ilk etap 500 konutluk kentsel dönüşüm projemiz şükrüler olsun kış şartlarına rağmen aksamadan, kesilmeden devam etti. İnşallah yıl sonu itibariyle hak sahiplerine konutlarımızı teslim ettikten sonra boşalan alanlara da ikinci etap çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.