SON DAKİKA
Hava Durumu

Memduh Büyükkılıç Melikgazi teşkilatıyla buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu ve İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantıları’na katılarak gençlerle ve partililerle sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2022 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2022 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Memduh Büyükkılıç Melikgazi teşkilatıyla buluştu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Önce AK Parti Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’na ardından da İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençler başta olmak üzere teşkilat üyeleri ile sohbet etti. 

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve yönetim kurulu üyeleri katılırken ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıya İl Gençlik Kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek ve yönetim kurulu üyesi gençler katıldı.

Her iki toplantıda da sıcak ve samimi bir ortamda partililerle sohbet eden Büyükkılıç, “AK Parti Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nda kıymetli teşkilatımızla bir araya geldik. Sonrasında İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı’nda sevgili gençlerimizle buluşarak, yüz akımız olan kardeşlerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Gençlerimiz başta olmak üzere teşkilat mensuplarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Teşkilat mensupları da Başkan Büyükkılıç’a, Kayseri’ye değer katan hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Büyükkılıç, toplantıların ardından teşkilat üyeleri ile birlikte günün anısına fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.