SON DAKİKA
Hava Durumu

Sakarya'da yaz kurslarında ilk ders zili çaldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kurslarının ilk ders gününde Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem Yüce, minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2022 18:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2022 18:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Sakarya'da yaz kurslarında ilk ders zili çaldı

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, yaz aylarını en verimli şekilde değerlendirmeleri için minik öğrencilere yönelik başlatılan yaz kurslarının ilk ders
gününde öğrencilerin heyecanına ortak oldu.

Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’ndeki öğrencilerle bir araya gelen Başkan Yüce, 6 hafta boyunca farklı branşlarda eğitim görecek olan öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca yapılan açıklamada, kent genelinde toplamda 6 bin 208 öğrencinin Büyükşehir’in yaz kurslarına kayıt yaptırdığına dikkat çekilerek, kursların ilk haftasında kayıt yaptırmak isteyenlerin de müracaatlarının kabul edileceği ifade edildi.

“YAZ KURSLARIMIZ HAYIRLI OLSUN”

Başkan Yüce, “Sakarya’nın tüm öğrencileri ve gençleri bizim birer evladımızdır. Eğitim veren her eğitimcimizde bu bilinçle öğrencilerimize eğitim sunuyor. Sosyal Gelişim Merkezlerimiz minik öğrencilerimizin yaz aylarını değerlendirmeleri, bilgi ve becerilerini geliştirmeleri noktasında büyük destek sağlayacak. Salgın dolayısıyla verilen aranın ardından bugün ilk ders zili çaldı. İnşallah gençlerimiz Sakarya’mız için buralarda en faydalı şekilde gelişecek, ailelerine, Sakarya’mıza ve ülkelerine faydalı olacaklar. Bu yıl şehir genelinden 6 bin 208 öğrencimizin kayıt yaptırdığı yoğun katılımlı bir dönem oldu. 6 hafta boyunca farklı branşlarda eğitim görecek öğrencilerimize başarılar diliyorum. Yaz kurslarımız hayırlı olsun” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.