SON DAKİKA
Hava Durumu

Süleyman Soylu'dan 'çarşı' teşekkürü

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 3 gün gibi rekor bir sürede tamamladığı Elbistan Konteyner Çarşı için ‘Memduh Ağabeyi bulduysanız tamam bu iş’ diyerek Türkiye’ye örnek olacağını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başkan Büyükkılıç ve tüm Kayseri’ye teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2023 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2023 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Süleyman Soylu'dan 'çarşı' teşekkürü

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla deprem bölgesi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde tamamladığı ‘Konteyner Çarşı’ çalışmalarını yerinde inceledi.

Konteyner Çarşı’da incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, başta Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç olmak üzere gayretli çalışmaları için ekiplere teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç da 3 gün gibi rekor sürede tamamlanan 90 konteynerlik Elbistan Çarşısı ile birlikte bölgede ticari yaşamın ve sosyal hayatın normale dönmesini sağlayacaklarını vurgulayarak, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun da belirttiği gibi bizlere desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimizden Allah razı olsun” dedi.

“MEMDUH AĞABEYİ BULDUYSANIZ TAMAM BU İŞ”

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de geçtiğimiz günlerde Konteyner Çarşı için Başkan Büyükkılıç’ın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da takdirlerini aldığını ifade ederek “İçişleri Bakanımız aradı, ‘böyle bir şey var. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız üstlendi’ dedim. O da ‘Memduh Ağabeyi bulduysanız tamam bu iş. Türkiye’ye örnek bir çalışma olsun’ diye iletti. Teşekkür ediyoruz” diye açıklamalarda bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.