SON DAKİKA
Hava Durumu

Uludağ'ın dik yamaçlarındaki dev kayalar tehlike olmaktan çıktı

Uludağ’ın dik yamaçlarında bulunan ve şehri tehdit eden dev kayalar Osmangazi Belediyesi ekiplerinin başarılı operasyonuyla parçalanarak tehdit olmak çıkartıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Uludağ'ın dik yamaçlarındaki dev kayalar tehlike olmaktan çıktı

BURSA (İGFA) - Osmangazi ilçesinin Uludağ’ın eteklerinde kurulu olan Mollafenari Mahallesi’nin üst kesimlerinde tehlike arz eden kayalar olduğunu tespit eden Osmangazi Belediyesi ekipleri, bu kayaları etkisiz hale getirmek için çalışma başlattı.

Her biri tonlarca ağırlığında bulunan dev kayalar Osmangazi Belediyesi uzman ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alınarak patlatılarak küçük parçalar haline bölündü. Yapılan başarılı çalışmayla tehlike arz eden dev kayalar tehlikeli olmaktan çıktı. İlçede yaşayan vatandaşların can ve mal güvenliğine büyük önem veren Osmangazi Belediyesi yaptığı yerinde çalışmayla herkesin takdirini kazandı.

Osmangazi için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Biz ilçemizin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyoruz. Hizmet götürmekle kalmıyor, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini de düşünüyoruz. Mollafenari mahallemizin üst kısımlarında bulunan kayaların tehlike arz ettiğini tespit eden ekiplerimiz bu kayaları tehlike olmaktan çıkartmak için hemen harekete geçti. Uzman ekiplerimiz tarafından gerekli önlemler alınarak tehlike oluşturan kayalar küçük parçalar haline getirilerek tehdit olmaktan çıkartıldı.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.