SON DAKİKA
Hava Durumu

Vali Yavuz’dan Ergünler Lojistik'e Bağış teşekkürü

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, depremzedelere destek amacıyla düzenlenen 'Türkiye Tek Yürek' kampanyası canlı yayına bağlanarak, 5 Milyon TL bağışta bulunan Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün’ü makamında ağırlayarak teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2023 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2023 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Vali Yavuz’dan Ergünler Lojistik'e Bağış teşekkürü

Evren KIZILTAŞ/ GEBZE (KOCAELİ İGFA)
,Ergünler Lojistik’in büyük destekleri ve yardımlarıyla ilgili olarak Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 2 Mayıs Salı günü şirket yönetim kurulu başkanı Faysal Ergün'ü makamında ağırladı ve teşekkürlerini iletti.

 Vali Seddar Yavuz, Ergünler Lojistik'in cömert bağışı ve deprem bölgesine gönderdikleri yardımlar için duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ergünler Lojistik olarak her zaman devletimizin yanında oldunuz ve bu zorlu süreçte de büyük bir özveriyle hareket ettiniz. Sizler gibi duyarlı iş insanları sayesinde depremzedelerin ihtiyaçlarına hızla cevap verebiliyoruz. Bu anlamlı destek için sizlere teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

FAYSAL ERGÜN HER ZAMAN DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Faysal Ergün, yaptığı açıklamada, "Ergünler Lojistik olarak her zaman devletimizin yanındayız ve toplumumuza katkı sağlamak bizim için bir görevdir. Depremzedelere destek olabilmek ve acılarını bir nebze de olsa hafifletebilmek için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz'un teşekkürleri bizleri onurlandırdı. Bundan sonra da yardımlarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

ERGÜNLER LOJİSTİK UMUT IŞIĞI OLDU

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük çaplı zarara yol açan depreme Ergünler Lojistik'in desteği, sadece maddi yardımlarla sınırlı kalmadı. Aynı zamanda şirket, uzman personeli ve lojistik ağıyla depremzedelere hızlı ve etkili yardım ulaştırmak için büyük çaba sarf etti. Bu örnek davranış, diğer işletmelere ve toplumun diğer kesimlerine de ilham kaynağı oldu.

Deprem sonrası ortaya çıkan zorlu süreçte, Ergünler Lojistik'in öncülüğünde birçok kurum ve birey de yardımlarını esirgemedi. Bu birliktelik ve yardımlaşma sayesinde Ergünler Lojistik depremzedelere umut ışığı olmuştu.

Öte yandan Ergünler Lojistik, Fenerbahçe üzerinden 5 Milyon TL’lik bağışı 242230545412 ve 242024772017 Seri Numaralı Ödeme Dekontları ile gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.