SON DAKİKA
Hava Durumu

KYK yurdunda depremzedelere çoksesli moral

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, büyük afet sonrası Eskişehir’e gelerek Doğan Aslan Bey KYK Yurdu’nda kalan depremzede aileler ve çocuklar için özel bir konser düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2023 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2023 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
KYK yurdunda depremzedelere çoksesli moral

ESKİŞEHİR (İGFA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi afet bölgesine personel, araç gereç ve ekipman desteğini sürdürürken, bir yandan da Eskişehir’e gelen depremzedeler için çalışmalarını sürdürüyor.

  Kahramanmaraş merkezli toplamda 11 ilde büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası Eskişehir’e gelen depremzedelere sanatın iyileştirici gücü ile de destek olmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özel bir etkinliğe daha imza attı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın sahne aldığı ayni yardım konserinden sonra bu defa da Tepebaşı ilçesi Muttalip mahallesinde bulunan Doğan Aslan Bey KYK Yurdu’na yerleştirilen depremzedeler için yurdun salonunda ünlü şef Musa Göçmen ile “Çoksesli Gösteri” düzenledi.

Düzenlenen moral konserinde depremzede çocuklar ve aileleri keyifli anlar yaşadı. Müziğin ritmi ile yüzler gülerken, konser sonunda çocuklar ve aileler Senfoni Orkestrası ve şef Musa Göçmen’i uzun süre ayakta alkışladılar.

Etkinlik nedeniyle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Senfoni Orkestrası’na teşekkür eden depremzede çocuklar ve aileleri, bu ve bu gibi konserlerin devamını istediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.