SON DAKİKA
Hava Durumu

Ünlü Yazar Nazan Arısoy ile Quantum Biofeedback Üzerine Röportaj

Ünlü Yazar Nazan Arısoy ile Araştırmacı Gazeteci -mavinewsmedya Genel Yayın Yönetmeni Yasemin Özcan Kaplan' ın Quantum Biofeedback Üzerine Röportajı

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2022 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2022 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Ünlü Yazar Nazan Arısoy ile Quantum Biofeedback Üzerine Röportaj

Yazar - Aile ve Evlilik Terapisti Nazan Arısoy, terapilerini kadim bilgilerin ışığında Quantum Biofeedback cihazını kullanarak destekliyor. Holistik şifalanmanın mümkün olduğuna olan inancı onu bu destek terpi, tetkik ve tedavi cihazıyla tanıştırmış ve kendi yaşamında gördüğü faydanın sağladığı inançla;  bu kadim tedavi yöntemini danışanlarına, ihtiyacı olan herkese uygulamak ve şifalandırmak için uluslararası geçerliliği olan eğitimini tamamladıktan sonra yeni şifa yöntemiyle insanların hayatlarına olumlu dokunuşlarda bulunuyor.
Quantum Biofeedback’le nasıl tanıştı ? Bu yöntem nasıl uygulanır ? gibi…Sisteme dair merak ettiğiniz bir çok Sorunun cevaplarını Araştırmacı- Gazeteci-Yazar Yasemin Özcan Kaplan’a anlattı.

Biorezonans Frekans Terapi ve Holistik Şifa Mucizesi

Quantum Biofeedback ile nasıl tanıştınız? Size ne gibi bir katkı sağladı? 

Yaşam merkezimde benimle birlikte çalışan psikolog bir arkadaşım var. Ofislerimiz yan yana. Dönem dönem odasından gelen mutluluk sesleri ilgimi çekmeye başladı. Merak ettim bir kahve bahanesi ile neler olduğunu sordum. “Anlatılmaz, yaşanır,” demişti. Cihazla tanışmam o şekilde oldu. Kronikleşen hem psikolojik hem de fizyolojik ağrılarım çok kısa sürede yok oldu. Yaşam enerjim yükseldi. O mutluluk seslerinin nedenlerini sordum. Kısa sürede tiroit rahatsızlığı olduğu için kilo veremeyen bir danışanını zayıflatmıştı ve en önemlisi henüz operasyon olmamış ve tedavisi başlamamış iki kanser hastasını tedavi etmişti. Bu mucizenin içinde yaşamam gerekiyor diye düşündüm.

İnsanlarla ve yaratılan tüm canlılarla şifa, huzur ve pozitif enerji paylaşmayı seviyorum. Biofeedback ile tanışmam bu amaçla olmadı ama amacıma hizmet etti diyelim. Uzunca zamandır yaratandan dileğim ihtiyacı olanlara yardım edecek kadar güce sahip olmaktı. Quantum biofeedback cihazım dileğime karşılık geldi. Aile ve evlilik terapistiyim biliyorsunuz. Çiftlerin uyumu ve bireysel sorunlarına çözüm olmak için de cihazın kadim yaklaşımlarından faydalanıyorum. Daha kolay sonuçlar elde ediyoruz. İnsanların üzerindeki şifalandırıcı etkisi beni büyülüyor. Bu yüzden uluslararası geçerliliği olan eğitimlerimi tamamlayıp hızlıca quantum biofeedback, frekans terapi alanında uygulayıcı, kolaylaştırıcı terapist sertifikamı aldım. Yaratılış amacıma hizmet etmenin duygusal tatminini yaşıyorum.

Quantum Biofeedback sistemi nedir? Neden uygulanır?

Kadim toplumlarca asırlardır bilinen ve korunarak nesilden nesile aktarılan ezoterik şifanın, kuantum fiziğiyle buluştuğu noktada karşımıza çağın en gelişmiş enerji tıbbı sistemi "Quantum Biofeedback" çıkıyor.

Genel olarak stres düzeylerini kontrol altına alıp dengelemeyi ve yaşam enerjisi akışının önündeki engelleri kaldırmayı amaçlayan Quantum Biofeedback cihazı, temelde bir bilinç arayüz işletim sistemi olarak hem bir farkındalık, dönüşüm aracıdır hem de sağlık sorunlarını gidermede kullanılan ileri teknoloji bir bütüncül destek tıp sistemidir. 

Zihinsel, duygusal, ruhsal ve fiziksel süreçlerimizin toplamı, bilinçdışı alanda 'frekans' halindeki verilere karşılık gelir. Bu verilerin tanımlanıp analiz edilmesine ve değiştirilmesine imkân veren ileri teknoloji tıbbi sistemler ve ezoterik yöntemler olmadan, bireyin kendi çabasıyla sağlığının en iyi koşullarını sürdürmesinden ya da bir kişisel dönüşüm gerçekleştirmesinden ve öz potansiyelini yaşamasından bahsetmek oldukça zordur.

Fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal seviyelerde dönüşüm elde etmek amacıyla uygulanan frekans terapileriyle daha fazla yaşam enerjisi; güç, yaratıcılık, dayanıklılık, zindelik, huzur ve refah yaşamınıza akmaya başlar. Sağlık sorunlarının altında yatan sebepleri binlerce farklı frekansın bilgisiyle sunan sistem, bireyin zihinsel ve duygusal süreçlerinin, davranış ve seçimlerinin yaşamını nasıl etkilediği hakkında pek çok bağlantı ve ipucu gösterir. Quantum Biofeedback, tüm bilinçaltı düşünce ve duyguların fizyolojimizle olan etkileşimini dikkate alarak enerji terapisi ve frekans uyumlaması yapmaya imkân verir ayrıca cihaz; holistik doktor, okült formüllerin yardımıyla da bireyin psişik alanında olumlu değişim yaratma fırsatını sunar.  

Bir kişinin sağlıklı oluşu, varlığının zihinsel, fiziksel, duygusal, ruhsal katmanlarındaki uyum ve dengenin bir sonucudur ancak bu uyum bozulduğunda kişide stres yaratan durumların giderilmesiyle ilgili olarak özellikle zihinsel, duygusal ve ruhsal düzlemlerde olumlu bir değişimi tetiklemek için Quantum Biofeedback terapiye ihtiyaç vardır. Buna göre, 'Akıl-Beden' bağlantısından sorumlu olan 'Sinir Sistemi'ne odaklı en ufak bir enerjetik uyarım ya da frekans uyumlaması yapmak tüm diğer psişik merkezleri ve biyolojik sistemleri dolaylı olarak etkileyecektir. 

Bu sayede sistemin akışında düzeni bozan tıkanıklıklar, 'denge' konumuna gelerek bilinçdışı seviyede değişim gerçekleşmiş olur. Bunu doğal olarak fiziksel seviyedeki değişim ve iyileşme süreci takip eder.

Bir kişiyi olumsuz yönde etkileyen herhangi bir 'düşünme kalıbının' değişmesi için, bu düşünme şeklinin artık o kişiye hizmet etmediğine dair farkındalık sağlamaya yönelik psikoterapi şarttır. Sinir sistemini dengeleyici ve yeni nöron ağı oluşumunu tetikleyici terapi uygulamak da tüm seviyelerde iyileşme elde etmek için gereklidir. Çünkü öncelikle bireyin yaşam enerjisi akışının düzenlenmesi, daha sonra bilinçdışı alanının niteliğinin iyileştirilmesi ve daha fazla farkındalık sağlanmalıdır ki; bunun kişiye getirdiği kolaylık ve motivasyon ile birlikte, tüm diğer problemler, stres yaratan zihinsel ve fiziksel alışkanlıklar, davranış kalıpları, duygusal tepkiler peş peşe değişip dönüşmeye başlasın.

   Dönüşüm seanslarında kullandığım "Quantum Biofeedback" enerji tıbbı sisteminin, bilinç arayüz işletim sistemi olarak çalışan yazılımı, Ezoterik yöntemleri kapsayacak şekilde güncellenmiştir. Yaklaşık bir saat süren her bir seansta, cihaz ile danışan arasında kurulan sibernetik bağlantı ile gerçekleştirilen enerjetik analiz, uyumlama ve dönüşüm uygulamalarında, kişi binlerce farklı doğal biyolojik frekansla ve simya formüllerinin titreşimleriyle uyumlanır. Holistik Hekim & Danışan & Cihaz iş birliğiyle değişim, dönüşüm ve iyileşme, davranışçı ve bilişsel psikoloji ekolüne dayalı uygulamalarla sağlanmaktadır. Günümüzde konvansiyonel tıp aracılığıyla iyileştirilemeyen birçok hastalığın tedavisi ancak holistik (bütüncül) bakış açısı ve yaklaşımlarla mümkün olabilir. 

Bu destekleyici tedavi yöntemleri ile fiziksel ve zihinsel yaşamımızda ne tür katkılar sağlayabiliriz?

Günümüzde yaşamın zorlukları, stres ve radyasyon alanının tahmin edilemeyecek kadar yoğun olması insanların fiziksel ve ruhsal sağlığını olumsuz etkiliyor. Pandemi süreci ile birlikte gülük yaşamın zorluklarına yenileri eklendi biliyorsunuz. Fiziksel olarak aktivitelerimiz azaldı ve evimizin metrekaresi kadar konforlu hapishanelerde mahkûm olduk. Az hareket ve sıkıntıdan beslenme gibi alışkanlıklar edindiğimiz için de kilo aldık. Hantallaştık. Öfke kontrolü sorunumuz kendini gösterdi, anksiyete başladı, panik atak diye bilinen sağlık sorunumuz tetiklendi; evlilikler ve ilişkiler de denge bozuldu hatta boşanma sayısı arttı. Pandemide aldığımız yaşamsal defolarımızdan kurtulmaktan başka sonraki adaptasyon sürecinde de destekleyici olan bu tedavi yöntemi ile geçmişimizden getirdiğimiz atalarımızdan bize miras kalan birçok travma, öğreti kusuru ve sorunlarımızdan da kurtulma şansımız var. 
Zayıflama konusunda blokajı olan; yaptığı tüm diyetlere ve spor aktivitelerine rağmen kilo veremeyenler için bu tedavi yöntemi biçilmiş kaftan olacaktır. Diyet ve sporla zayıflama niyetinde olan insanların en çok ihtiyacı olan şey, güçlü bir iradedir. İradeyi bozan ise bizim hassas olduğumuz, zafiyet gösterdiğimiz yiyeceklerdir. Onlar bizim irademizi sabit tutmamızı engeller. Çikolata, tatlı, gazlı içecekler, atıştırmalıklar desem mesela… Yüzünüzde mahcup bir gülümseme oldu, değil mi? Hepimizde var bu durum. Fast food ve az önce saydığım besin grupları hatta sokakta yaşanan besin kaçamakları, irademizi zorluyor ve başladığımız yere geri dönüyoruz. Bu destek tedavisi ile zihninizde sizi esir alan yiyecekleri ortadan kaldırıyoruz. Ters frekans ile artık o besin gruplarına olan ilginizi önce azaltıp zamanla da siliyoruz. İradenizi zorlayacak bir düşman kalmıyor. Kilo vermeniz kolaylaşıyor. 

Bağımlı olduğunuz ve her türlü bahanenin arkasına saklanarak tükettiğiniz kötü alışkanlıklarınızdan da kurtulmanız mümkün tabii ki. Diyet gibi irade meselesi olan sigara ve alkol hatta teknolojik bağımlılık gibi konularda da destekleyici çözümlerimiz var. Tütün maddelerini zihninizden silip ilgisiz olmanızı sağlayabildiğimiz gibi bulunduğunuz ortamlardaki tütün ürünleri kokularına da negatif duyarlılık geliştirmenizi sağlıyoruz. Yani artık “Arkadaşım içti, canım çekti, dayanamadım,” bahanesi yok. 

Hormonal dengeniz, kan değerleriniz, duygu dalgalanmalarınız, fizyolojik ya da psikolojik nedenlere bağlı kronik ağrılarınız (baş, sırt, omuz, boyun ve bel ağrısı) olması gereken size uyumlu ve rahatlatıcı frekansa getirilerek yaşam kaliteniz arttırılabilir. 

İnsanlar kolay kolay hasta olmazlar çünkü bedenimizin dışında bizi koruyan kalkanımız negatif enerji ve olumsuzlukları filtreleyerek bedenimize gönderir ya da iterek bize ulaşmasını engeller ama inanç sistemimizde kusur varsa koruyucu kalkanımız zamanla defo alır. Hastalık enerjisi yani negatif olasılıkların taşıdığı hastalıklı enerji bir organımıza ulaştığında organımızın frekansını değiştirir. Ya yükseltir ya da düşürür. İkisi de hastalık nedenleri oluşturur. Koruyucu kalkanı güçlendirmenin yolu da olumsuz olasılıklar yerine daha iyisini hak ediyorum inancında olmak, sağlıklıyım, sevgi doluyum, mutluluğum bende yaşıyor, negatif enerjileri tanımıyorum ve bana yaklaşmasına izin vermem, negatif enerji üretmem ve yaymam inancımızı güçlendirmemiz gerekir. Her yaşadığınız olay karşısında “Bundan daha iyisi nasıl olur?” sorusuyla geleceğe olumu merak sorunuzu gönderin. 

Sizin dengelemekte zorlandığınız inancınız ve enerjinizi stabil hale getirmek mümkün. Quantum Biofeedback ile eksilen ve olması gerekenden çok artmış, hastalığa neden olan titreşim frekanslarınızı dengeleyebilir, defolanmış, yara almış koruyucu kalkanınızı onarmanıza yardımcı olabilir ve yeniden yaşam enerjinizi yükseltip yaşamın içinde ölmeden önce daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşamanızı sağlayabiliriz. Bunu birlikte yapabiliriz. Yeter ki bu kadim tedavi yöntemine inanın ve sizi şifalandırmasına izin verin. 

Son olarak bu holistik şifa terapilerinden faydalanmak isteyen insanlar size nasıl ulaşabilirler?

Dünyanın her yerinden bana ulaşıp şifalanmaları mümkün. Yüz yüze koşulu yok. Birçok Avrupa ülkesinde yaşayan danışanlarımla online terapilerimizi yapıyoruz. İstanbul Yeşilköy’de Elit İstanbul Tıp Kliniği’nde terapilerimi yapıyorum. Sosyal medya hesaplarımdan, klinik iletişim hattından ve asistanımın iletişim numarasından bana rahatlıkla ulaşabilirler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.