SON DAKİKA
Hava Durumu

Amedspor HES İlaç Afyonspor'a yenildi

TFF 2. Lig Beyaz gurupta 24. hafta müsabakalarında karşılaşan ekiplerden sevinen taraf deplasman ekibi Hes İlaç Afyonspor oldu. Maçı 2-0 kazanan Hes İlaç Afyonspor deplasmanda Amedspor’u yenmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Amedspor HES İlaç Afyonspor'a yenildi

İstenik Hakan TÜPLEK / AFYONKARAHİSAR (İGFA) - Son 5 maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Diyarbakır temsilcisi Amedspor, şampiyonluk ve muhtemel play-off rakiplerinin de puan kaybetmesiyle üst sıralardaki yerini korudu.

Hes İlaç Afyonspor, son beş maçında 1 galibiyet 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile üst sıralara tırmanma ve puan cetvelinde mevcut sırasını koruma gayretini sürdürdü. 

Grubun son sıralarında yer alan Nazilli, Bursaspor, Batmanspor takımlar ile beraberlik elde etmesi ve Somaspor'a Afyon Atatürk Stadyumu'nda 3 puan vermesi taraftarına adeta saç-baş yoldurttu. Hes İlaç Afyonspor lu oyuncular taraftarın mutlak galibiyet beklediği maçlarda beraberlik elde etmiş oldular.

Diyarbakır’da seyircisiz oynanan maçta favori olan Amedspor karşılaşma boyunca istediği oyunu ortaya koyamadı.

Hes İlaç Afyonspor ise ilk etapta gol yemeden beraberlik elde etmek isteyen bir  oyun anlayışı ile ilk devreyi tamamladı.

İkinci devrede daha istekli oyunu ile rakibine üstünlük sağlayan taraf Hes İlaç Afyonspor oldu. Mustafa Özbay Hes İlaç Afyonspor adına takımını öne geçiren isim oldu. Ev sahibi Amedspor geçen hafta Bursaspor karşısındaki kaybettikleri puanı Hes İlaç Afyonspor karşısında telafi etmek için önce beraberlik sonra galibiyet ile maçı sonlandırmak istedi. Maçın normal süresinde bu isteklerine ulaşamayan ev sahibi ekip Amedspor karşılaşmanın son dakikalarında Hes İlaç Afyonspor kaptanı efsane oyuncu Olcay Şahan’ın golüne engel olamayınca maçtan 2-0 lık mağlubiyetle ayrıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.