SON DAKİKA
Hava Durumu

Dünya Şampiyonu milli güreşçiden sponsoruna ziyaret

Dünya Şampiyonu Milli Güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit CW Enerji’yi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 00:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Dünya Şampiyonu milli güreşçiden sponsoruna ziyaret

ANTALYA (İGFA) - CW Enerji, sponsor olarak destek verdiği Dünya şampiyonu Milli Güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit’i ağırladı.

Ziyarette konuşan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Türkiye’de kadın güreşine öncülük eden Yiğit’in başarıları ile gurur duyduklarını söyledi. Sarvan, Milli sporcumuz Yasemin Adar Yiğit’e sponsor olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Türkiye’ye adını 2016’da Letonya’nın başkenti Riga’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda duyuran Yiğit, ülkemize kadınlarda ilk altın madalyayı kazandırdı. Yasemin Türk kadın güreşinde yeni bir sayfa açtı ve birçok kadına örnek oldu. Dünyanın zirvesinde yer alma başarısı gösteren Yasemin, bizleri gururlandırmaya devam ediyor” dedi.

CW Enerji olarak; Yiğit’e destek olmaktan gurur duyduklarını dile getiren Sarvan, ülkemizin bayrağını dünyada dalgalandıran genç sporcunun her zaman yanında yer almaya ve kendisine her zaman destek olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Başarılarına her geçen gün yenilerini eklediğini belirten Milli Güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit de, “Kadınlara başarılarımla örnek olduğum için oldukça mutlu ve gururluyum. Kadın güreşine verdikleri destek için CW Enerji Ailesine çok teşekkür ediyorum. CW Enerji her zaman yanımda yer aldı. Destekleriyle Türkiye’de kadın güreşine öncülük etmeye devam edeceğim” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.