SON DAKİKA
Hava Durumu

Hentbolda Türkiye Kupası yarı finalistler belli oldu

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda Sekizli Finali’nde bugün oynanan çeyrek final maçları tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 23:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 23:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Hentbolda Türkiye Kupası yarı finalistler belli oldu

KONYA (İGFA) - Konya’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynanan müsabakalarda MKE Ankaragücü Mamak Belediyesi’ni 32-22 yenen Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile Nilüfer Belediye’yi 29-26 yenen Beykoz Belediyesi yarı finalde eşleşti.

Yarı finalde eşleşen diğer iki takım da İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 37-20'lik skorla yenen Beşiktaş Yurtbay Seramik ile Mihalıçcık’ı 36-24’lük skorla yenen Spor Toto oldu.

Karşılaşmalara oyuncular “Tek Yürek Türkiye #CemalKütahya” yazılı pankartla çıkarken, depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.

Kupa yarı finalinde 17 Mart Cuma günü oynanacak Sakarya Büyükşehir Belediyesi - Beykoz Belediyesi maçı saat 14.00'te, Beşiktaş Yurtbay Seramik- Spor Toto karşılaşması ise saat 16.00'da başlayacak. Kupanın final maçı 18 Mart Cumartesi günü saat 19.30'da başlarken, yarı final ve final müsabakaları TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

BASIN TOPLANTISINA TAKIM KAPTANLARI KATILACAK

Yarı final maçları öncesi 16 Mart Perşembe günü ise yarı finalde mücadele edecek takım kaptanlarının katılacağı bir basın toplantısı düzenlenecek. Konya’da Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu basın toplantı odasında yapılacak basın toplantısı saat 12.00'de başlayacak ve THF Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.