SON DAKİKA
Hava Durumu

TOFAŞ'tan depremzedelere özel kombine

Afet bölgesi 11 ilden gelerek Bursa'da barınmakta olan depremzedeler, Tofaş Basketbol Takımı’nın Nilüfer Tofaş Spor Salonu’ndaki maçlarını tüm sezon “Dayanışma Kombinesi” ile izleyebilecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2023 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2023 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
TOFAŞ'tan depremzedelere özel kombine

BURSA (İGFA) -  Tofaş Spor Kulübü, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin yaralarını el birliğiyle sarmak adına afet bölgesinden Bursa’ya gelen depremzedelerin Tofaş Basketbol Takımı maçlarına giriş imkanı sağlayacak “Dayanışma Kombinesi”ni hayata geçirdi. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde; “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin yaralarını el birliğiyle saracağız. Afet bölgesi olan 11 ilimizden gelerek Bursa'da barınmakta olan depremzedelerimizi tüm sezon salonumuzda ağırlamak istiyoruz. Bu kapsamda; Tofaş Basketbol A Takımımızın 2022-2023 sezonda oynayacağı maçlar için Nilüfer Tofaş Spor Salonu seyirci kapasitesinin belirli bir bölümünü depremzede vatandaşlarımıza ayırdığımızı ve sezonun kalan bölümündeki tüm maçlarda geçerli olacak “Dayanışma Kombinesi”ni hayata geçirdiğimizi duyurmak isteriz.

Maçlarımızı izlemek isteyen depremzede vatandaşlarımız, “Dayanışma Kombinesi”nin teminiyle ilgili detaylı bilgiyi iletişim numarasından alabilirler: +90 549 694 87 19 İnanıyoruz ki bu zor günleri hep birlikte dayanışma içerisinde aşacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.