SON DAKİKA
Hava Durumu

Antalya ilçelerinin içme suyu sorunu çözülüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından “İçme Suyu Depoları Temin İşi” kapsamında 14 ilçeye 121 adet su deposu yerleştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Antalya ilçelerinin içme suyu sorunu çözülüyor

ANTALYA (İGFA) - İlçelerde su sıkıntısı yaşanmaması için harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yaklaşık maliyeti 50 milyon TL olan “İçme Suyu Depoları Temin İşi” kapsamında 14 ilçeye 121 adet su deposu yerleştirecek. Bu sayede ilçelerde yaşayan vatandaşlara kaliteli, güvenilir ve sağlıklı içme suyu sağlanmış olacak.

Su Sorunu Giderilecek

Yüksek rakımlı bir mevkide yer almasından dolayı su problemi yaşanan Finike’nin Ernez Mahallesi’nde de bu sorunun giderilebilmesi için Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından su deposu temini yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Finike Şube Müdürü Fevzi Çiftçi, “Mevcut depoların ihtiyacı karşılayamadığı muhtarlarımız tarafından bize iletildi. Yazın çok su sıkıntısı yaşanan yerler vardı. Yeni depolarımızla bu sorunu gidermiş olacağız” dedi. 

Finike Ernez Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Fırtına da yeni depolar ile beraber bu su sıkıntısının ortadan kalkacağını belirterek Başkan Muhittin Böcek’e ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.