SON DAKİKA
Hava Durumu

Balıkesir sokakları asfaltlanıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ve Karesi ilçelerinde kendi iş gücüyle başlattığı asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2023 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2023 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Balıkesir sokakları asfaltlanıyor

BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Altıeylül ve Karesi İlçelerinde taşıt yükü nedeniyle deformasyona uğrayan birçok farklı noktada sıcak asfalt serim çalışmalarını hızlandırdı. Karesi İlçesi Altay Caddesi’nde 5 gün gibi kısa bir sürede trimer kazısını, asfalt serimini ve yol çizgi çalışmalarını tamamladı. Sürdürülen çalışmaları gece gündüz yerinde inceleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şimdi de Altıeylül İlçesi Atay Caddesi’nde başlattıkları çalışmaları yerinde inceledi. 

BBB KENDİ İMKANLARIYLA ÇALIŞMALARI SÜRDÜRÜYOR
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iş gücü ile gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Atay Caddesi’nde trimer kazısı tamamlandı. Kazısının tamamlanmasının ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi asfalt tesislerinde üretilen sıcak asfalt serimi de cadde başladı. Karesi İlçesi Çengel Caddesi, Altıeylül İlçesi Soma Caddesi ve Şehit Birol Koç Caddeleri’nde asfalt yenileme çalışmalarına devam edecek.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ
Şehir merkezinin uzun yıllardır trafik yükünü çeken caddelerini bir bir yenileyeceklerini bilgisini veren Başkan Yücel Yılmaz,  bir asfaltlama çalışması bitmeden diğer çalışmaya başladıklarını, Balıkesir’in her bir köşesinde ulaşımda kaliteyi ve can güvenliğini önemsediklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.