SON DAKİKA
Hava Durumu

Bolu Rotary Kulübü "12.Toplum Liderleri Geliyor" seminerlerini tamamladı

Bolu Rotary Kulübü, “12. Toplum Liderleri Geliyor" ufuk geliştirme programını tamamladı. Kulüp, her yıl olduğu gibi bu yıl da konusunda uzman konuşmacıları ve liderlik geliştirici konuları ve sunumları üniversite öğrencileri ile buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Bolu Rotary Kulübü "12.Toplum Liderleri Geliyor" seminerlerini tamamladı

BOLU (İGFA) -  Bolu Rotary Kulübü 2022-2023 Başkanı Aydın Biçer, Toplum Liderleri Geliyor projesinin önemini belirttikten sonra sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bu eğitim projesi, kulübümüzün gelenekselleştirdiği ve her yıl özellikle eğitim fakültesi öğrencileri ile bir araya geldiği bir projesidir. Bu yıl Kulübümüzden 8 üyemiz ve akademisyenlerden oluşan bir ekip ile oldukça kapsamlı bir şekilde hazırlandık. Tüm Türkiye ve yurtdışından, pek çoğu eğitim fakülteleri öğrencilerinden oluşan 250 kişilik yoğun bir katılımcı ile programımızı tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önceki seminer programlarımız ile 2000’e yakın gencimizin hayatlarına dokunduk ve onların da hayatlarında, ailelerinde, işlerinde belki bir küçük çocuğun, belki bir öğrencinin hayatını, kaderini değiştirmesine vesile olduk. Umuyoruz ki tüm katılımcıların kişisel gelişimlerine olumlu katkıda bulunduk. İnanıyoruz ki önümüzdeki yıl da bu yoğun katılım artarak devam edecektir.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.