SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da hizmet içi eğitimler sürüyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve 45 saat süren ‘Kurum içi eğitici eğitimini’ başarıyla tamamlayan farklı birimlerden 35 personel, Milli Eğitim Bakanlığı'nca onaylı sertifikalarını törenle aldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2023 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2023 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Bursa'da hizmet içi eğitimler sürüyor

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarma hedefiyle personele yönelik hizmet içi eğitim programlarını da aksatmıyor.

Belediyenin farklı birimlerinde görevli uzman 35 personel de enerji verimliliği, iş sağılığı ve güvenliği, ilk yardım, sivil savunma, resmi yazışma, office uygulamaları, belediye kanunu, imar mevzuatı, bilgisayar kullanımı, e-belediye programı, aday memur, etik, bütçe, proje döngüsü, çevre bilinci, stajyer oryantasyon, diksiyon, hitabet ve duygusal dayanıklılık eğitimlerini tamamladı.

Personelin, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Aka’nın katıldığı törende dağıtıldı.

Eğitici eğitimini başarıyla tamamlayan 35 uzman personel, sertifikalarını Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Aka, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Mehmet Veysi Tutkun ve Eğitim Şube Müdürü Mahmut Turunç’un elinden aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.