SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Gürsu'da 'Ekinoks' coşkusu

Bursa'nın kültür kenti Gürsu ilçesinde yazdan sonbahara geçiş Ekinoks Festivali’yle karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2022 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2022 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Bursa Gürsu'da 'Ekinoks' coşkusu

BURSA (İGFA) - Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nce organize edilen kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ekinoks Festivali’nde, gençler, doğanın dönüşümünü doyasıya eğlenerek kutladı.

Gürsu Belediyesi’nce, Ericek Adrenalin Park’ta düzenlenen Ekinoks Festivali’nde, gençlerle birlikte eğlenen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, gençlerin coşkusu ve heyecanıyla, doğanın dönüşümünün muhteşemliğini hissederek, sonbaharı karşıladıklarını belirterek, "Ülkemiz, sahip olduğu tüm doğal zenginlikleriyle, her mevsimin kendine özgü güzelliklerini bizlere doyasıya yaşatıyor. Bunun ne büyük bir nimet olduğu duygusuyla, biz de Adrenalin Park’ımızın muhteşem doğasında, sonbahar mevsiminin gelişini gençlerimizle kutladık. Gençlerimizin, her mevsimi ayrı güzel memleketimizin geleceğine ışık olacak enerjileriyle sonbahara merhaba dedik” dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı, meclis üyeleri ve Gürsulular’ınkatılımıyla gerçekleştirilen Ekinoks Festivali, gün batımı seyri, açık hava film gösterimi, doğa yürüyüşü ve Sefa Tatoğlu’nun konseriyle renklendi.

Keyif dolu anlara ev sahipliği yapan etkinlikte, gençler, göl manzarası ve yakılan ateş eşliğinde, müziğin ritminde dans edip şarkılar söyleyerek eğlendi.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.