SON DAKİKA
Hava Durumu

DAĞDER'den depremzedeler yararına kahvaltı

Bursa’da dağ yöresinin çatı kuruluşlarından Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık ve Osmangazi'ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DAĞDER) Kadın Komisyonu, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere ‘Bir Kahvaltı da Senden Olsun’ programı düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2023 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2023 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
DAĞDER'den depremzedeler yararına kahvaltı

BURSA (İGFA) -

Kadın komisyonu üyeleri ve ailelerinin yoğun bir katılım gösterdiği kahvaltı programı Merinos Park Restaurant’ta gerçekleşti.

DAĞDER Genel Başkanı Yaşar Türk, ‘Asrın Felaketi’ olarak nitelendirilen depremin açtığı yaraları sarabilmek için ilk andan itibaren canla başla çalıştıklarını belirterek, “Yüzyılın hatta asrın afetine yaraları sarmak için seferber olan vefalı derneklerimiz ve köylülerimizin desteğiyle dertleri bir nebze olsun hafifletmek için çok çaba sarfettik ve etmeye devam edeceğiz. Bu amaçla hazırladığımız Yardım Tırlarımızı depremzedelerimize gönderdik. Maddi ve manevi olaraktan göndermeye devam ediyoruz. Emeği geçen, duyarsız kalmayan herkese teşekkür ediyoruz. Birlikten kuvvet doğar ve bizler acımızı da mutluluğumuzu da birlikte yaşayan bir milletiz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” diye konuştu.

“AK KADINLAR DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU”

Programda söz alan AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç ise; Türkiye'nin asrın felaketini yaşadığını dile getirerek, herkesin yaraları sarma hususunda gayretler gösterdiğini vurgu yaptı.

AK Parti Kadın Kolları'nın da depremzedelerin acılarını bir nebze olsun hafifletmek için tek yürek olduğunu belirterek, Kadın Kolları koordinasyonuyla sıcak sofralar kurulsun diye konteyner ve çadır kentlerde artık mutfak gereçlerine ihtiyaç duyulmaya başlandığını belirterek, "İnsanlar bir tencere, tabağı olsun yemeğini pişirsin istiyor. Biz de dedik ki bu sıcak sofralar yeniden kurulsun diye her teşkilat mensubumuz bir koli mutfak seti kampanyası başlattık. Teşkilat olarak asrın felaketini yaşayan depremzede vatandaşlarımızın acılarını yüreğimizde hissediyor, sıkıntılarına ortak oluyoruz. İnşallah bu süreci devlet millet el ele vererek atlatacak, depremin yaralarını hep birlikte saracağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.