SON DAKİKA
Hava Durumu

Diyarbakır’da Akademi Lise öğrencileri kitap setlerine kavuştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde eğitimlerine devam eden Hani ve Çüngüş Akademi Lise öğrencilerine sınava hazırlık kitap setleri hediye edildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2023 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2023 18:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Diyarbakır’da Akademi Lise öğrencileri kitap setlerine kavuştu

Diyarbakır Ajans / DİYARBAKIR (İGFA) - Türkiye Belediyeler Birliği, Üniversiteye hazırlanan öğrencilere hediye ettiği kitaplar öğrencilere ulaştı.

Hani Hatuniye Akademi Lise öğrencilerine hediye kitap setleri ve hediye kupa bardakları Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ömer Buğday tarafından verildi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Buğday, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Çüngüş Akademi Lise’de eğitim gören öğrencilere de hediye kitapları eğitmenleri tarafından verildi.

Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) Sınavlarına hazırlanana öğrenciler, kitaplar sayesinde konuları pekiştirme imkanı bulacak.

HANİ GÜRBÜZ ÖĞRENCİLERİ DE UNUTULMADI

Hani Gürbüz Bilgievi’nde eğitim gören öğrencilere ise, Diyarbakır tarihinin görsellerinden oluşan yapboz, eğitim materyalleri ve kupa hediye edildi.

Sur, Şehit Ali Gaffar Okkan, Silvan El-Cezeri, Bismil Ahmedi Hani, Dicle Akademi lise ve Konukevi Kız Yurdu’nda eğitim alan öğrencilere de Türkiye Belediyeler Birliği'nin hediye ettiği kitap setleri bu hafta dağıtılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.