SON DAKİKA
Hava Durumu

İftar sonrası Sakarya'nın buluşma noktası olacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında Atatürk Bulvarı’nda kültür dostlarını Kitap Fuarı’nda misafir edecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2023 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2023 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
İftar sonrası Sakarya'nın buluşma noktası olacak

SAKARYA (İGFA) -Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nca organize edilen Kitap Fuarı’nda hazırlıklar tamamlandı.

Ramazan Etkinlikleri kapsamında Atatürk Bulvarı’nda her yıl olduğu gibi büyük bir fuar alanında hizmet verilecek. Bu alanda Sakarya’daki ve Türkiye’nin dört bir yanındaki yayınevleri kendi standını açacak. Okur severler ve sahaf meraklıları, iftar saatinden sonra yine fuarda bir araya gelecek.

Ramazan ayı boyunca vatandaşların keyifli vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler yapılacak. Hafta içi her gün kurulacak platformda farklı etkinlikler sahne alacak. Cuma günleri Büyükşehir Belediyesi Mehteran Bandosu’nun hazırlayıp sunacağı mehteran gösterimi gerçekleştirilecek.

Cumartesi günleri ise alanında tanınmış kişilerin tasavvuf müzik dinletisiyle vatandaşlar için keyifli bir ortam oluşturulacak. Çocukların ilgiyle takip ettiği ve Ramazan’ın vazgeçilmez olan Hacivat ve Karagöz meddah oyununu da her pazar günü seyircisiyle buluşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.