SON DAKİKA
Hava Durumu

Kocaeli İzmit'te YKS birincisi Zeynep Dila’ya tebrik ziyareti

Kocaeli'de İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de TYT ve YDT İngilizce birincisi olan Zeynep Dila Kuyucu’yu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2022 09:27
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2022 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Kocaeli İzmit'te YKS birincisi Zeynep Dila’ya tebrik ziyareti

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, üniversite sınavında TYT ve yabancı dil alanında Türkiye birincisi olan Zeynep Dila Kuyucu ve ailesini Darıca Emek Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti.

İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu’nun da yer aldığı ziyarette Zeynep Dila Aksu’yu tebrik eden Başkan Hürriyet, “Kızımız çok güzel bir başarı elde etti. Umarım üniversite hayatında ve sonrasında da çok başarılı olur” dedi.

Başkan Hürriyet, Zeynep Dila Kuyucu’nun Türkiye birincisi olmasından dolayı gururlandıklarını belirterek “Harika bir başarı. Biz de gururlandık Kocaeli olarak. Annesi ve babası olarak sizleri de kutluyorum. İnşallah istediğin bir üniversite hayatın olur. Hayatın bütün katmanlarını yaşamak gerekiyor. Hangi mesleği yaparsak yapalım huzurlu ve mutlu bir şekilde yapılması çok kıymetli. Güzel kızımız hangi mesleği yaparsa bahtı açık olsu. Şansın yaver gitsin. Hayat insanların önüne fırsatlar çıkarır. Bunun ne kadar değerlendirildiği ve içselleştirildiği çok önemli bir şey. Bu anlamda inşallah hayat sana ve ailene güzel fırsatlar sunar. İzmit’e yolun düşerse sana ve ailene kapımız her zaman açık” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.