SON DAKİKA
Hava Durumu

Kocaeli'nin Yol Timi'nden gece operasyonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, yaya ve araç trafiğini aksatmamak için çalışmalarını gece geç saatlerde yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2023 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2023 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Kocaeli'nin Yol Timi'nden gece operasyonu

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, yaya ve araç trafiğini aksatmamak için mesai saatleri dışında da çalışmalarını gece geç saatlerde yapıyor. İzmit Naci Girgin Sokakta gece yarısı parke kaldırım onarımı yapan ekipler, Ömer Türkçakal Bulvarında da asfalt onarım çalışması yaptı

Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Bakım Timi hızlı ve etkili müdahalelerle kent genelinde bakım, onarım ve yapım çalışmalarıyla en ufak bir aksaklığa sebebiyet vermeden, oluşan sorunu gideriyor. Yollarda iklim koşulları ya da ağır tonajlı araç geçişleri sebebiyle meydana gelen deformasyon yapılan hızlı müdahale ile onarılıyor. Yol Bakım Timi,  kent genelinde başta ana arterler, bulvar ve caddeler ile köy yollarında, kaldırımlarda bakım, onarım ve yapım çalışmaları ile hızlı, etkin, pratik çalışmalarla yaya ve araç trafiğini de aksatmadan bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Ekipler; asfalt bakımı ve yama, yürüyüş yolları bakım ve onarımı, parke, bordür, beton gibi yolların yapımı ve tamiratı, yol üzerindeki alt yapı baca ve ızgara kapaklarının bakım onarımları, demir yaya korkuluklarının boyanması ve her türlü yol bakım onarım ve yapım çalışmalarında hizmet veriyor.

Yol Bakım Timi, ana arterlerde, cadde ve bulvarlarda, köy yollarında veya kaldırımlarda oluşan bozulma ve aşınmalara gerek 153 Çağrı Merkezine vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler, gerekse Büyükşehir Zabıta ve Fen İşleri ekiplerinin tespitleri sonrası müdahale ederek hızlı bir şekilde çözüm getiriyor. Oluşan bozulmaların yaya ve araçlara zarar vermemesi için çalışmalarını süratle yaparak yollardaki kısmi bozulmalar trimer kazısı ile kazınarak ardından asfaltlanarak sorun gideriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.