SON DAKİKA
Hava Durumu

Konya'da köprülü kavşağın üst tarafı hizmete girdi

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin son dönemde şehre kazandırdığı dört köprülü kavşaktan biri olan İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’nın iki ay önce hizmete giren alt kısmının ardından üst bölümü de trafiğe açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Konya'da köprülü kavşağın üst tarafı hizmete girdi

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, hızla gelişen ve büyüyen Konya’da trafiği rahatlatmak için önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, bu kapsamda şehre kazandırdıkları 4 önemli köprülü kavşaktan birinin de İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı olduğunu anımsattı.

Konya için bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Altay, “Daha önce alttan geçişini verdiğimiz İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’mızın üst kısmını da trafiğe açarak hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu önemli projenin tamamlanmasıyla birlikte, İstanbul Yolu’nda kesintisiz bir trafik aksı oluştu. İstanbul Yolu’nu kullanan vatandaşlarımızı yol üzerinde hiçbir trafik ışığında beklemeden aktarma imkanımız oldu. Şehrimizin ulaşım alt yapısını güçlendirmek için yatırımlarımızı sürdüreceğiz. İstanbul Yolu Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı’mızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.