SON DAKİKA
Hava Durumu

Manisa Büyükşehir'den 'haşere bilgilendirme' ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, haşereyle mücadele çalışmalarını başlatırken, sivrisineklerin üremelerinin önüne geçmek amacıyla bilgilendirme çalışmalarına da başladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Manisa Büyükşehir'den 'haşere bilgilendirme' ziyareti

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, Haşere İle Mücadele Şube Müdürü Firuze Ak ve haşereyle mücadele ekip sorumlusu Nuray Çokay ile birlikte Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdullah Ölmez ile bir araya gelen İnce, haşereyle mücadele çalışmaları hakkında bilgi verilirken, sivrisineklerin üremelerine imkan sağlayacak birikintilerden uzak durulması için hazırlanan afişlerin eğitim kurumlarına asılması noktasında destek istedi.

Sivrisineklerin yumurtalarını suya bıraktıklarını ve tüm gelişim evrelerini su içerisinde tamamladıktan sonra ergin hale gelerek uçmaya başladıklarını anlatan Büyükşehir heyeti, vatandaşların evinin balkonunda, bahçesinde bulunan kova, bidon, saksı altlığı, kullanılmayan araba lastikleri, su kapları vb. alanlarda su biriktirmemelerini veya suları haftada bir boşaltarak mücadeleye destek vermeleri gerektiğini aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.