SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya-Tirilye temalı sergi geliri afetzedelere bağışlanacak

Bursa'nın Mudanya ilçesinde geliri depremzedelere gönderilmek üzere "Mudanya-Tirilye" temalı resim sergisi açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 15:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Mudanya-Tirilye temalı sergi geliri afetzedelere bağışlanacak

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediyesi Ataçarşı Resim Atölyesi sanatçıları tarafından Mudanya Tirilye Mahallesi'ndeki Taş Mektep'te yağlı boya resim sergisi açıldı. 

Mudanya Belediyesi'nin desteklediği ve geliri Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD)  Mudanya Şubesi'ne bağışlanarak depremzedelere gidecek olan Mudanya-Tirilye temalı sergide 40 yağlı boya tablo görücüye çıktı.

 

Resim öğretmeni Harun Arı'nın önderliğinde 40 eserin yer aldığı sergiyi ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve TYSD Mudanya Şube Başkanı Nuray Uzer, 21 Mart'a kadar açık olan sergide birbirinden güzel eserleri ortaya çıkaran sanatçıları tebrik etti.

Sanatçıların özverili çalışmaları ve belediyenin desteklerinden ötürü teşekkür eden TYSD Şube Başkanı Nuray Uzer, Tirilye'de 21 Mart'a kadar açık kalacak olan aynı serginin 22 Mart'tan itibaren de 4 Nisan'a kadar Mudanya Tahir Paşa Konağı'nda ziyarete açık olacağını belirtti. Sergide Yönetim Kurulu Üyesi Kadriye Güler'in de eserlerinin olduğunu ifade eden Uzer, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarabilmek adına ilk günden bu yana gerek nakdi, gerekse ayni yardımların hayırseverlerin de destekleriyle bölgeye ulaştırmaya çalışıldığını anımsatarak, tüm destekçilere minnettar olduklarını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.