SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlıkçılardan kadınlara tam destek

Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD), 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel olarak düzenlenen programda, kadın üyelere defne fidanı hediye ederek, birlik ve beraberlik dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2023 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2023 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Sağlıkçılardan kadınlara tam destek

BURSA (İGFA) - Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği (TÜSÇAD) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde önemli bir etkinliğe imza attı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Helios Estetik & Güzellik Merkezi tarafından kadın üyelere bir sunum yapılan etkinlikte, estetik konusunda yeni gelişmeler aktarıldı.

“DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR HAYATIN HER ALANINDA…”

TÜSÇAD Başkanı Metin Altundal, yapılan etkinlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün önemine, birlik ve beraberlik konularına vurgu yaparak, “Yılda bir gün değil 365 gün hatırlanması ve şiddetten, ayrımcılıktan uzak sağlıklı mutlu günler görmek hepimizin en büyük temennisidir. Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz ve bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutluyoruz” dedi.

Tüm Sağlıkta Çalışanlar Derneği Yönetimi de, “Emekçi kadınlarımızı her daim önemsiyor, değer veriyor ve dünyayı güzelleştirenin kadınlar olduğunu biliyoruz. İyi ki varsınız her zaman var olasınız diyoruz” açıklamasında bulundu.

SAĞLIKÇI KADINLARDAN VİDEOLU MESAJ

Günün anlam ve önemine binaen sağlıkta çalışanların hazırlamış oldukları kısa video günü büyük beğeni toplarken, dünyaya net bir mesaj verildi; “Kadın anadır, kadın huzurdur, kadın umuttur, kadın emanettir ve kadın her şeydir.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.