SON DAKİKA
Hava Durumu

Sakaryalı çocuklar 'Millet'te pony atlarına bindi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Jokey Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ isimli proje kapsamında Sakarya Millet Bahçesi’nde atlara binen çocuklar unutamayacakları bir deneyim yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2022 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2022 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Sakaryalı çocuklar 'Millet'te pony atlarına bindi

SAKARYA (İGFA) - 2014 yılından beri düzenlenen ve 65 bini aşkın çocukla bir araya gelinen proje için seçilen 21 ilden bir tanesi de Sakarya oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Türkiye Jokey Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ‘Pony Club Şehrinize Geliyor’ isimli projeyi Sakarya’da misafir etti. 21-22 Temmuz tarihleri için Sakarya Millet Bahçesi’nde çocuklara at binme etkinliği organize edildi. Saat 14.00 ve 18.00 saatleri arasında yapılacak etkinliğin ilk gününde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Büyükşehir’in daveti üzerine Millet Bahçesi’nde buluşan çocuklar uzman eğiticilerin kontrolünde diğer at ırklarına göre boyları küçük olan ‘Pony’ cinsi atlara bindi.

Burada çocuklara at binme eğitimi ve sürüş teknikleri anlatıldı. Çocuklar ve aileleri harika bir gün geçirdi ve unutamayacakları bir at binme tecrübesi yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.