SON DAKİKA
Hava Durumu

Taraftarlar bu kez afetzede kadınlar için buluştu

Muğla'da Milas Belediyesi, Kadınlar Günü’nde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2023 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2023 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.mavinews.com
Taraftarlar bu kez afetzede kadınlar için buluştu

MUĞLA (İGFA) - Milas Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bir dizi etkinlik düzenledi. Belediye bünyesinde görev yapan tüm kadın personele çiçek dağıtarak günleri kutlanırken, Milas’a gelen depremzede kadınlara da ziyarette bulunuldu.

Etkinlikler kapsamında müzikal dinleti ve tiyatro oyunu sanatseverlerle buluşurken, Milas Belediyesi Veteran Kadınlar ile Genç Kızlar arasında oynanan voleybol maçıyla depremzedeler için çok anlamlı bir kampanyaya imza atıldı.

“SESİMİZİ DUYAN VAR MI?”

Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen voleybol müsabakası ile kadınlar “Sesimizi Duyan Var mı?” diyerek önemli bir kampanyaya imza attılar.

Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleşen voleybol müsabakasında Milas Belediyesi Veteran Kadınlar ve Genç Kızlar takımları sahaya “Acınız Acımızdır” pankartı ile çıkarken, karşılaşmanın ilk düdüğü ile tribünden sahaya atılan hijyenik ped, kullanılmamış paketli, etiketli iç giyimleri ile depremden etkilenen kadınlara destek olundu.

“3. SAYFA” OYUNU KADINA ŞİDDETİ ELE ALDI

Günün bir diğer etkinliği ise Milas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen müzikal dinleti ve tiyatro oyunu oldu.

Yönetmenliğini Mehmet Topbaş'ın yaptığı 3. Sayfa isimli oyun, “Sevgi öldürmez!” vurgusu yaparak, kadına şiddet konusunu ele aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.