SON DAKİKA
Hava Durumu

Ne Ekersen Onu Biçersin

Yazının Giriş Tarihi: 12.03.2023 18:05
Yazının Güncellenme Tarihi: 12.03.2023 18:05

Oldukça zor ve hepimizi büyük üzüntüye boğan, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde hissedilen 2 büyük depremi yaşadığımız Şubat ayını geride bıraktık. Halen yaralarımız derin, acılarımız taze. Ülkece başımız sağ olsun. Yaralılara şifa, yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı ve yitirdiğimiz tüm güzel canlılara da rahmet olsun. Dilerim ki bir daha böyle büyük bir acıyla sınanmayalım, Bu yaşadığımız acıdan ders alarak ilerleyelim ve henüz vakit varken ertelemeden her şeye yeniden başlayalım.

Şubat ayı bitişlerin ve tamamlanmanın ayı demiştik 9 aylık döngüyü kapatıp yeni bir döngü içine giriş yaptık. Kök çakrayı temsil eden 1 rakamı enerjisiyle, Mart ayı enerjisine geçelim. 1 başlangıçtır, harekete geçmek, eyleme dökmek ister, gücünü hissederek amaçlara sıkıca sarılma, tohum ekme zamanıdır. Yaratıcılığınızı kullanarak, inisiyatif alarak kendiniz adına liderlik yaparak ve fırsatları yakalayarak yoğun çalışma zamanı. Geçirmiş olduğumuz 9 ayın durum değerlendirmesini yaparak hayallerimizi gerçekleştirmek, istediğimiz alanlarda görünür olmak, sahnede olmak adına eyleme geçme vakti. Hangi alanda olursa olsun hedefinizi belirlemek ve bu ay ekecek olduğunuz tohum, sizlerin başarıyı yakalamanıza destek olacaktır. Cesur ve azimli bir şekilde içinizdeki gücü harekete geçirin, niyet edin o niyetinizi ekin. Yeter ki iyiliğe, güzelliğe, hakka ve adalete olsun. İnsan eyleminin ürünüdür, kaderini eylemleri belirler. Dünyayı değiştirmek istiyorsanız önce kendinizden başlamalısınız. Kendinizi gösterirken, konuşurken veya yazarken kullandığınız kelimeleri dikkatle seçerek ornazisyonlar içerisinde olunmalı. Doğa için harekete geçmenin zamanı. Zorluk yaşamamak için alacağınız kararları iyice gözden geçirmeli, ekeceğiniz tohumun toprağının verimli olduğuna da ayrıca dikkat etmeli. Mart ayında ne için harekete geçerseniz önümüzdeki 7 ay (Ekim ayına kadar) içerisinde o hedeften şaşmadığınız sürece nihai sonuca varabilir ve dokuzuncu ayda ( Kasım) tam bir tamamlanma sürecine varıp bu ayın başlatma enerjisiyle daha güçlü bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Mart ayının kendi rakamı olan 3 enerjisiyle de başlangıç yapacağınız konularda keyifli, iyimser bir ruh haliyle üretkenliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Kendi alanınızda görünür olmak, organizasyonlarda bulunmak, hem kendi alanınızda hem de evrensel alanda olmak adına bu yıl için planladığınız konularda Mart ayı umut ve fırsat verirken, yaratıcı önünüzü geliştirmek adına da enerjisi yüksek bir ay. Her şey nizami bir sisteme dahil; bize düşen o sistemin içerisinde rolümüzü hakkıyla yerine getirmek.

Mart ayı sesli bir gökyüzü gibi dolu bir ay. Dünya genelinde sesler getirecek devrim niteliğinde olaylara gebe. İyilik adına olmasını temenni edelim. Sadece yeraltı değil yeryüzü ve gökyüzü de hareketli. Yılın enerjisiyle birlikte bakıldığında, hak yiyenlerin hak ettiğini yaşama, sorumluluk alma ve kökten bir değişimin dönüşümün kaçınılmaz olduğunu öngörebiliriz. Mart ayı önemli bir dönüm noktası. Dünyada çok büyük değişimlerin olduğu bu yıl Mart ayı itibariyle düğmeye basılacağını, yeniliklere doğru adım atılacağını söyleyebiliriz.

Şubat ayının tamamlanması bir uyanış, aydınlanma ve ders niteliğinde oldu. Yaşadıklarımız bize daha iyi başlangıçlar yapmamız gerektiğinin farkındalığıyla, bu ay bireysel olarak özgürleşme isteğini biraz törpüleyip birlik olmaya önem vermemiz gerektiğini hatırlatmalı. Deprem etkisi kadar büyük organizasyonların içerisinde kendimizi bulabiliriz, yılın enerjisiyle beraber aldanma, aldatılma, yalan ve dolan içinde kalmamak için sis perdesini kaldırıp bütüne odaklanmalıyız. Egoya, dedikoduya, dolduruşa gelmemeye öfkeyle ve bencilce hareket etmemeye dikkat edilmeli.

Bundan sonraki sürecimizde su en büyük gündemimiz olacak gibi. Bunu önümüzdeki dönemde sık sık vurgulayacağız.

Abartılı davranışlarla karşılaştığınızda adaletli ve dürüst olun. İyilik yapayım derken savurganlık yapmamaya, ikiyüzlülüğe ve ayran gönüllülüğe dikkat edin.

Ayaklarınıza, midenize ve ruh sağlığınıza bir tık daha önem verin. Zorlayıcı ama bir o kadar güçlü olan bu enerjiden yararlanmak adına, potansiyelinizin farkına varmanızı ya da sorumluluk almanızı tavsiye ederim. Cesur olmak, risk almak harika şeylere gebe olabilir. Risk alırken iyi analiz etmeli öyle adım atılmalı. Unutmayın durağanlık bereketsizliktir. Yeter ki hayatın önünüze getirdiği olasılıklarda disiplinli ilerleyin. Beşer şaşar sistem şaşmaz, her şeyi bir arada tutan görünmez bağlar güçleniyor. İnsan enerjisiyle neler yapılabileceğini göreceğiz. Spiritüel alanlara daha fazla eğilimin, ileriye doğru bir akışın, ilim ve bilim yoluyla araştırma yapmanın, ayrıca bazı özel insanların ön plana çıkacağı bir ay içerisindeyiz.

Bir şeyler yapmak için yapmayın önce kendiniz sonra çevreniz daha sonra bütüne katkı sağlayacak işlerde disiplinli, cesur, sorumluluk sahibi ve adil bir yolda ilerleyin. Kader gayrete aşıktır. Dikkatiniz dağılabilir ama siz emin adımlarla yolunuzdan şaşmayın. Unutmayın ki iyilik eken, iyilik biçer. Tek yürek halinde el birliğiyle yaraları sarma zamanı. Birlikten kuvvet doğar diyerek, iyi güzel olan ne varsa o alanlarda kendinizi göstermeli. Söylemlere dikkat edilmeli. Tek bir bakış açısından çıkıp bütünsel bakarak eyleme geçme vakti.

Güçsüz olanlar, ilahi adaletin tecellisini beklemeye başlasın.

İyilik kazansın, kazanmalı…

Şans ile

MYSAMLENUMERELOG

ELMAS KAMA

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.