SON DAKİKA
Hava Durumu

GÜVENMEK İSTERMİSİN?

Yazının Giriş Tarihi: 11.07.2022 15:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.07.2022 03:11

13 Temmuz Oğlak Burcunun 21 derecesinde İstanbul saatine göre 21:38’de bir Dolunay yaşayacağız. 
Astrolojik olarak öncü nitelikte ki  Oğlak gökyüzünün  disiplin, kurallar, görevler, ödevler, düzen getirme, sorumluluklar ile ilgili işlerden sorumlu inatçı, hırslı soğuk mesafeli çocuğudur.
Anın yükseleni 11 derece Kova burcu demek oluyor ki bu Dolunayın patronu Satürn.
Sağlık olarak cilt-diş-iskelet sistemi ve dizlerde hassasiyet yaratabilir.
16-26 derece arası Koç-Yengeç-Terazi-Oğlakl yerleşimi olanlar daha kadersel etkilere maruz kalabilirler. Duygusal gelgitlere daha açık enerjide olabilirler. Ellerini taşın altına koyma zamanı geldi de diyebiliriz.
Psikolojimiz, halkın sağlığı-psikolojisi ve düzeni ile ilgili konular bu konular ile ilgili kayıplar, Bankalar ,Liderler, Hava olayları yine gündem olacak.
Evrensel olarak birlkte bir sürece giriyoruz.
Oğlak-Yengeçe kafa tutuyor.Ve buna Plüton eşlk ediyor.
Gezegenlerin kraliçesi Ay 12 evde kollektif gezegen Plutonu almış yanına bize en şiddetli fırtınalar kopsa bile biraz savunmasızda kalabilirsin mesajı verirken, duygularınızı açmak, ortaya çıkarmak için mücadele edebilir yada iyisiyle kötüsüyle güçlü derin duyguları  deneyimlemeye yada patlamaya hazır bir bomba gibide ortalıkta dolaşmaya itebilir.
Kartlarınızı açık oynayın korkmayın-zorlamayın-zorlanmayın duvarlar örmeyin geçmişteki acı yada travmalarınızla vedalaşın. 
İster yastığı yüzünüze kapatıp çığlıklar atın.İster savunma sporlarına yazılın. İster enerji,şifa seansı alın ki bunları yapmak isteyeceksiniz. Kendi içimizde daha derin duygusal çalışmalar yapmaya karar verdiğimizde daha da güçleneceğiz!!!!!
Satürn Kova –Venüs ikizler ile üçgen açıda; Hem kendimiz hem başkalarıyla olan bağımızın sevgiye yer verdiğimiz takdirde anlamlı ilişkilere doğru yol alacağını, daha güçlü değerler yaratma yolunda şansımız olduğunu anlatıyor bize. Adanmışlık, sebat etmek ve bağlılık istiyorsak güvendiğimiz insanları masaya yatırmak için yeterince cesur olmamız gerektiğini vurgulayan bu dolunay için en geçerli kelime GÜVEN…..
Kontrolü bırakmak, geleceğe bakmak, sahip olduğumuz her türlü güvenlik alanına tutunmak istemek , giden gider kalan zaten benimdir düşüncesi, yok edilen-arındığınız ne var ise dönüşümünüz olacak. Ruhumuz güçlenecek unutmayın!!!!
Plütonun hediyesi ve Satürnün vaadi var işin içinde o zaman ne yapıyoruz derinlerde bir yerlerdeyiz onu çıkartıyoruz.
Dolunayın her zaman ima ettiği bitişlere ve yeni başlangıçlara hoşgeldiniz.
SEVGİLER...
SELDA ÖZCAN

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.