SON DAKİKA
Hava Durumu

Hoşgeldin 

Yazının Giriş Tarihi: 01.06.2022 23:29
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.06.2022 11:29

Hoş geldin Haziran ne iyi ettin de geldin senenin tam ortası neyse ki Merkür 3 Haziran'da retrodan çıkıyor geriye gidişleri bize bir şeyler öğretmek gözden geçirmemize yenilenmemize yardımcı olmak için her zaman burada olduğunu hatırlatan Merkür iyi ki varsın desek hiç fena olmaz.
Gelelim sevgili satürne karmanın lordu 
4 Haziran'da kova burcundaki retro yolculuğu son bulurken bize bu son birkaç yılda öğrendiklerimizi bütünleştirmemiz için son bir fırsat sunuyor ve her ne kadar kısıtlamalarına karşı çıksak da etrafımızda oluşan duvarları itmek istesek de bizim iyiliğimizi isteyen bir Satürn aslında o.
13 Haziran'da Merkür geri hareketinden sonra bu yıl son kez ikizlere dönecek. 18 haziran'a kadar dikkatli olmamız önemli.
14 Haziran yay burcundaki dolunay hepimizi gerçeğimizi tam olarak keşfetmeye ve tanımlamaya ama aynı zamanda bu gerçeği açık rasyonel mantıklı bir şekilde dengelemeye davet edecek.
21 Haziran yengeç sezonu başlıyor gün dönümü bu yılın en uzun gününü güneşin gökyüzünde zirvesine ulaştığı ve alçalmaya başlamadan önce 3 gün boyunca hareketsiz durduğu yılın o özel anını gösterir güneşin ay tarafından yönetilen Su burcu yengeç burcuna girişi olarak kutlayacağız.
 22 Haziran venüs konuşkan ikizler burcuna geçiyor ikizler enerjisi boğadan çok daha heyecanlı ve enerjik olduğundan daha sosyal olmaya çalışacağız aynı zamanda başkalarıyla bağlantı kurarken daha karizmatik ve flörtöz gibi de hissedebiliriz kendimizi.
Ve 28 Haziran neptün'ün yengeçteki yaşanacak yeni ay ile birlikte geri hareket etmesi için çifte darbe getiriyor. Annelik ve çocukluk temaları ön plana çıkacak. neptün'ün balık burcundaki özellikleri daha yüksek sezgisel yetenekler ve insanlık adına şefkatli bir bağlantı hissi yaşatabilir.
 Evet Haziran lütfen bize kendimizi ve ne olduğumuzu dönüp dolaşıp her şeyin biz de başlayıp bittiğini unutturma.
Sevgiler Selda

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.