SON DAKİKA
Hava Durumu

AKILLI OLUN

Yazının Giriş Tarihi: 02.04.2024 18:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 18:55

AKILLI OLUN.
Eveet güldük eğlendik.Şimdi bir şeyleri ortaya koyma zamanı.Partilerin oy oranları belli.Nasıl değişim olur ?

Kimler güçlü rakiplerini yenebilir.Kendi kitlesi dışından oy alanlar.Şimdi bu yükselişte böyle oldu.İmamoğlu ve Özel bu konuda o kadar dikkatli ve akıllı davrandılar ki seçim gününe kadar eski ittifaklarının partilerine ve liderlerine tek kelime olumsuz laf etmediler.Ve böylece o partilerin Liderleri ne derse desin tabanda dipten ittifak devam etti.Şimdi ! Zafer hepimizin.CHP li seçmene sesleniyorum.Cumhurbaşkanlığı seçiminde Meral Akşener masadan kalktığında o aradaki 3 gün dilinizi tutabilseydiniz İş o seçimde bitmişti.Sabah yine o 3 gün yazılıp çizilenlere benzer saçma sapan kışkırtıcı aşağılayıcı alaycı rencide edici yorumlar paylaşımlar gördüm.

Partilerimizi,Liderlerimizi bir kenara bırakıp İktidar karşısında güçlü olana oyumuzu verdik. Pişman etmeyin.Kışkırtmayın.

Önümüzde Muhtemel erken bir CB seçimi var yerelden çok daha önemli küstürmeyin.Akıllı olun.Sizin sevmediğinizi seven olabilir onun kalbini kırarsınız bunu düşünün.Saygılı olun.Diğer partilerlerin liderleri ile dalga geçeceğinize onların seçmenlerine teşekkür edin.

AKILLI OLUN AKILLI !bırak eski ittifaklarınızı Cumhur ittifakının seçmeninden bile oy geldi.Daha ne söyleyeyim ! Yahu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.